ComponentService bied u Vastgoedbeheer,  woningonderhoud en Landgoedbeheer voor de particuliere markt. Ook voor het klaren van klussen of Handyman werkzaamheden in en om de woning kunt u bij ons terecht. 

Vastgoedbeheer. 

Leegstand doet al snel afbreuk aan de waarde van je woning. Ongedierte vind al snel zijn weg naar binnen en vocht kan een groot probleem worden door de slechte ventilatie.

Wanneer u voor een langere periode geen gebruik maakt van uw vakantiewoning, is vastgoedbeheer een hele goede oplossing. Uw woning laten beheren, is een last van uw schouders. Ook is het een voordeel, dat als u zelf weer gebruik van de woning maakt, de woning gelijk klaar is voor gebruik. U kunt gelijk van uw welverdiende vakantie gaan genieten.

Het hebben van huurders, is voor een woning vaak gezonder dan leegstand. Daarom adviseren wij dan ook om u bij een boekingskantoor voor vakantiewoningen in te schrijven. Wij kunnen dan voor u de huurders begeleiden. Onze ervaring is dat huurders het vaak zeer fijn vinden, om ontvangen te worden door iemand die hun eigen of door hen gesproken taal spreekt. Wij spreken Nederlands/Duits/Engels/Frans/Zwitsers/Spaans/Portugees en zelfs Fries. Bij storingen en problemen, kunnen de huurders bij ons terecht en zullen wij de problemen oplossen.
Ook de eindschoonmaak en desinfecteren kan na afloop door ons worden geregeld.

Bent u geïnteresseerd, of wilt u meer weten, vul dan het contactformulier in, bel of mail ons.

 

Woningonderhoud

Naast vastgoedbeheer, kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud aan de woning. Denk hierbij vooral aan reparaties, herstel werkzaamheden, hang en sluitwerk en schilderwerken.  Maar ook het installeren boilers en geisers behoren tot de werkzaamheden. Buitenshuis kunnen we onderhoud plegen aan de tuin, hekwerk, verlichting etc. 

Na een lange winter waarin wat meer water valt dan gewoonlijk, zien we vaak groene aanslag van algen op muren en terrassen. In plaats van gebruik te maken van Chloor en andere chemische milieu verontreinigers, is het beter dit te reinigen met een hogedrukreiniger. Wij kunnen dit voor u realiseren.

Landgoedbeheer

Bent u in het bezit van een grote tuin of een stuk land om of nabij uw woning? Denk er dan om dat dit op tijd wordt schoongemaakt. Het blijkt dat je flinke boetes kunt krijgen (van € 280-10.000 voor particulieren) voor het niet schoonmaken van de grond rondom je huis. Gelukkig kregen de meeste mensen eerst een waarschuwing, maar ik wil iedereen met veel grond rondom het huis erop wijzen. De deadline is in de regel in April (voordat de warme dagen aanbreken). De regels en eisen staan ​​op verschillende sites aangegeven. Tip: laat uw zoekmachine uw pc doorzoeken met deze woorden: "Multas por falta de limpeza de terrenos Coimbra". Zo krijg je meerdere sites met de regels en verplichtingen waar je als eigenaar aan moet voldoen. Ook krijg je bedrijven op de zoekmachine die dit voor je willen doen. Dit alles om gevaarlijke situaties bij brand te voorkomen. De boetes lopen tot nu toe elk jaar op, omdat veel mensen ze niet naleven.
Uiteraard kunnen wij dit voor u realiseren en verzorgen. 

 

Andere Klussen of Handyman werkzaamheden

Als Handyman, wordt ik vaak gebeld voor uiteenlopende klussen. Als voormalig systeembeheerder, kunt u ook bij mij terecht voor computer reparaties, of het installeren van software of besturingssystemen. Installeren van een drive of ssd kaart etc. Ook computers hebben in de loop van de tijd een schoonmaak nodig. Om met de tijd mee te kunnen, is het soms nodig om de pc een upgrade te geven. 
Vaak stoppen onze huishoudelijke machines er mee, doordat er ergens een draadje of zekering is doorgebrand of los geraakt. Reparatie kan dan een goedkope oplossing zijn om uw elektrische machine nog jaren te gebruiken. Daar het vooraf niet te zeggen is of dit gaat lukken, gebruik ik hiervoor de No Cure, No Pay. Lukt het niet om te repareren, betaald u ook niets.

Bij overlast van ongedierte, kunt u ook bij ons terecht. Met vele jaren ervaring met het beheersen van Ongedierte (Wespen, Horzels, vliegen, muggen, kakkerlakken, muizen en Ratten) bij grote internationale bedrijven, kunt u ook voor een bestrijding of advies bij ons terecht. Hierbij wordt er niet direct gedacht aan bestrijden, maar meer aan het voorkomen van ongedierte. Dit is vaak effectiever en milieuvriendelijker dan het plaatsen van gif of klemmen.

Heeft u werkzaamheden die hier niet zijn vermeld, neem dan toch contact op en vraag. Ook minder vaak voorkomende werkzaamheden worden gezien als een uitdaging. 

Voor meer informatie, vul dan het contactformulier in, bel of mail ons.

Componentservice zou zich in Portugal (regio Coimbra met een bereik van 25 tot 50 kilometer in de omtrek) vooral bezig gaan houden met vastgoedbeheer voor Particulieren. Wij hebben ons in januari 2020 in de buurt van Coimbra gevestigd. Door de uitbraak van het Coronavirus gaan de zaken niet helemaal zoals we dit hadden gepland. Daarvoor hebben wij onze diensten uitgebreid. U kunt ons nu ook benaderen voor allerlij klussen in en rondom uw woning.

Uiteraard hanteren wij ook de Portugese tarieven. Neem contact met ons op voor vragen of opmerkingen. Gebruik hiervoor met name eerst het contactformulier, maar voor haastklussen mag bellen natuurlijk altijd.